Search
Close this search box.

Mbledhja nr. 1 – Reforma e Derregullimit

Mbledhja e parë e Këshillit të Investimeve u mbajt më 1 korrik 2015 në ambjentet e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes (MZHETTS). Mbledhja u organizua nga Sekretariati i Këshillit të Investimeve dhe u kryesua nga Z. Arben Ahmetaj, Ministër i MZHETTS.

 AXHENDA :
Prezantim mbi Reformën e Derregullimit
Prezantim mbi Rregulloren e Këshillit të Investimeve
Minutat e Mbledhjes
Vendime

 

car rental tirana real estate saranda