Search
Close this search box.

Video

maxresdefault
Play Video

About Investment Council

video03
Play Video

Internships in IC

video02
Play Video

Technical Document, 2015-2021

Video | 2023
maxresdefault
Play Video

Business should be involved in economic reforms" - Mete: Albania benefits 1 billion euros from the EU – Televizioni Klan, 15 December 2023 (in Albanian)

Play Video

The Investment Council Convenes: Initiation of Consultations for the Economic Reforms Program 2024-2026 – RTSH, 15 December 2023 (in Albanian)

Play Video

Mete convenes the Investment Council: Commencement of consultations on the Economic Reforms Program 2024-2026 – BalkanWeb, 15 December 2023 (in Albanian)

Play Video

Minister Mete in the Investment Council: Businesses, part of the consultations on the fiscal package – BalkanWeb, 6 October 2023 (in Albanian)

maxresdefault (9)
Play Video

Ibrahimaj at the Investment Council: The Business Supports the Minimum Wage Increase – RTSH, 18 April 2023 (in Albanian)

Play Video

Investment Council Convened, the Business in favour of Wage Increase – Scan TV, 18 April 2023 (in Albanian)

Play Video

Ibrahimaj: The Business Supports the Wage Increase – RTV Klan, 18 April 2023 (in Albanian)

Play Video

Top News – Businesses Support Wage Increase/Ibrahimaj presents the IC Survey Results – Top Channel, 18 April 2023 (in Albanian)

maxresdefault (13)
Play Video

Top News – Two laws about energy/Two different capacity limits for the self-producers – Top Channel, 7 March 2023 (in Albanian)

Play Video

Pro Business – SMEs challenges toward alternative energy sources – RTV Klan, 6 February 2023 (in Albanian)

Video | 2022
video01
Play Video

Youth unemployment, Ibrahimaj: Institutions should advertise their vacancies – Ora News, 26 October 2022 (in Albanian)

Play Video

Investment council, Minister of Finance: A problem, employment of the age group 15-29! 10.5% of active workforce does not believe in employment – Shqiptarja.com, 26 October 2022 (in Albanian)

Play Video

Prime Minister Edi Rama with the business associations on their recommendations for the improvement of the business climate – Prime Minister’s newsroom, 9 September 2022 (in Albanian)

Play Video

For the improvement of the business climate – Open discussion with Albanian and foreign chambers – Ministry of Finance and Economy’s newsroom, 9 September 2022 (in Albanian)

video05
Play Video

Investment Council: Action plan for the improvement of the business climate – Albanian Radio Television (RTSH), 31 January 2022 (in Albanian)

Video | 2021
video01
Play Video

The garment sector has not reached yet the pre-crisis numbers, in 11 months imports increased while exports came down – Report TV, 21 December 2021 (in Albanian)

Play Video

Top channel: Covid-19 pandemic: 23% of companies say “employees adapted working from home” (in Albanian)

Play Video

Report TV: 17 months in the pandemic, businesses “do not take lessons”, 48% of them without a contingency plan (in Albanian)

Play Video

Albanian enterprises use limited innovation – klan tv (23 April 2021)

Play Video

100 million euro sovereign guarantee for the manufacturing and tourism sectors – Klan TV (21 June 2021)

Play Video

Investment Council/Denaj: We will support at maximum the business. Implementation of technology…– Balkanweb (21 June 2021)

Play Video

Denaj at the Investment Council: Implementation of technology in the tourism sector – News24 albania (21 June 2021)

Play Video

Interview of Ms Diana Leka: Impact and challenges of the pandemic in the loop of the Investment Council’s analysis – Monitor Magazine (30 June 2021)

Play Video

Denaj at Investment Council: Support to foster the development of innovative companies – Report TV (24 March 2021)

Video | 2020
Play Video

0:02 / 2:15 Albania Investment Council: Enabling effective dialogue through proactive stakeholder engagement

Play Video

Ministrja Denaj mbledh Këshillin e Investimeve, diskutohet impakti i pandemisë mbi biznesin

Play Video

Anketa e Këshillit të Investimeve, 49.9% e bizneseve të mbyllura

Play Video

Si të shpëtohet biznesi/ Sugjerimet e këshillit të investimeve për qeverinë dhe pushtetin lokal

Play Video

Denaj në Këshillin e Investimeve: Ndërveprimi bashki-biznes rrit transparencën dhe zhvillim...

Play Video

Denaj në Këshillin e Investimeve: Ndërveprimi bashki-biznes rrit transparencën

Play Video

Mblidhet Keshilli i Investimeve

Video | 2019
Play Video

Qeveria synon qe rritja ekonomike te vazhdoje ne 4 %

Play Video

Investimet, Denaj: Presim rritje mbi 4%, në 2018 u hapën 742 kompani në fushën e teknologjisë

Play Video

Ora News - Qeveria pret rritje ekonomike?

Play Video

Fiskalizimi, Denaj: Projektligji do të sigurojë të dhënat në kohë reale

Play Video

“Fiskalizimi” do te jete falas per biznesin e vogel

Play Video

Deklarimet online, biznesi ka 2 javë kohë për vërejtjet

Play Video

Ora News - Përmirësim i klimës së biznesit, Denaj: Do rishikojmë numrin e lejeve dhe të licencave

Play Video

RTV Ora - Denaj: Ja pesë problematikat e konstatuara me regjistrimin e pronësisë në Shqipëri

Play Video

Nis konsultimi publik per projektligjin e fiskalizimit | ABC News Albania

car rental tirana real estate saranda