Search
Close this search box.

Video

maxresdefault
Play Video

Rreth Këshillit të investimeve

video03
Play Video

Praktikat në AIC

video02
Play Video

Dokument Teknik, 2015-2021

Video | 2023
maxresdefault (14)
Play Video

“Biznesi të jetë i përfshirë në reformat ekonomike” – Mete: Shqipëria përfiton 1 miliard euro nga BE – Televizioni Klan, 15 dhjetor 2023

Play Video

Mblidhet këshilli i investimeve, nisin konsultimet e Programit të Reformave Ekonomike 2024-2026 – RTSH, 15 dhjetor 2023

Play Video

Mete mbledh Këshillin e Investimeve, nis konsultimi i Programit të Reformave Ekonomike 2024-2026 – BalkanWeb, 15 dhjetor 2023

Play Video

Ministri Mete në Këshillin e Investimeve: Bizneset, pjesë e konsultimeve të paketës fiskale – BalkanWeb, 6 tetor 2023

maxresdefault (9)
Play Video

Top News-Bizneset mbështesin rritjen e pagës/Ibrahimaj prezanton anketën te Këshilli i Investimeve – Top Channel, 18 prill 2023

Play Video

Ibrahimaj: Biznesi mbështet rritjen e pagave – RTV Klan, 18 prill 2023

Play Video

Mblidhet Këshilli i Investimeve, biznesi pro rritjes së pagave – Televizioni Scan, 18 prill 2023

Play Video

Ibrahimaj në Këshillin e Investimeve: Biznesi mbështet rritjen e pagës minimale – RTSH, 18 prill 2023

maxresdefault (13)
Play Video

Top News – Dy ligje për energjinë/Dy limite të ndryshme për vetëprodhuesit – Top Channel, 7 mars 2023

Play Video

Pro Business – Sfidat e NVM-ve drejt burimeve alternative të energjisë – RTV Klan, 6 shkurt 2023

Video | 2022
video01
Play Video

Papunësia te të rinjtë, Ibrahimaj: Institucionet të afishojnë vendet e lira të punës – Ora News, 26 tetor 2022

Play Video

Këshilli investimeve, Ministrja e Financës: Problem punësimi i grup-moshës 15-29 vjeç! 10.5% e forcës aktive për punë, s’beson në punësim – Shqiptarja.com, 26 tetor 2022

Play Video

Kryeministri Edi Rama me shoqatat e biznesit mbi rekomandimet e tyre për përmirësimin e klimës së biznesit – Zyra e shtypit e Kryeministrit të Shqipërisë, 9 shtator 2022

Play Video

Përmirësimi i klimës së biznesit – Zhvillohet takim i zgjeruar me dhomat e tregtisë vendase dhe të huaja – Ministria e Financave dhe Ekonomisë, 9 shtator 2022

video05
Play Video

Nënshkruhet memorandumi mes Këshillit të Investimeve dhe Fakultetit të Ekonomisë – Ora News, 11 qershor 2022

Video | 2021
video01
Play Video

Fasonët nuk arrijnë shifrat e parakrizës, në 11 muaj u rritën importet, u ulën eksportet – Report TV, 21 dhjetor 2021

Play Video

Top Channel/ Pandemia, 23% e sipërmarrësve: punonjësit u përshtatën me punën nga shtëpia

Play Video

Report TV: 17 muaj në pandemi, bizneset “nuk nxjerrin mësime”, 48% e tyre pa plan emergjence

Play Video

Ndërmarrjet shqiptare përdorin pak inovacion – Klan TV (23 prill 2021)

Play Video

100 milion euro garanci sovrane për manifakturën dhe turizmin – Klan TV (21 qershor 2021)

Play Video

Këshilli i Investimeve/denaj: Do të mbështesim maksimalisht biznesin. Implementimi i teknologjisë… – Balkanweb (21 qershor 2021)

Play Video

Denaj në Këshillin e Investimeve: Implementimi i teknologjisë në sektorin e turizmit – News24 albania (21 qershor 2021)

Play Video

Intervistë e znj. Diana Leka: Ndikimi dhe sfidat e pandemisë në analizën e këshillit të investimeve – Revista Monitor (30 qershor 2021)

Play Video

Denaj në Këshillin e Investimeve: Mbështetje për të nxitur zhvillimin e ndërmarrjeve inovatore – Report TV (24 mars 2021).

Video | 2020

Play Video

0:02 / 2:15 Këshilli i Investimeve në Shqipëri: Mundësimi i dialogut efektiv përmes angazhimit proaktiv të palëve të interesuara

Play Video

Ministrja Denaj mbledh Këshillin e Investimeve, diskutohet impakti i pandemisë mbi biznesin

Play Video

Anketa e Këshillit të Investimeve, 49.9% e bizneseve të mbyllura

Play Video

Si të shpëtohet biznesi/ Sugjerimet e këshillit të investimeve për qeverinë dhe pushtetin lokal

Play Video

Denaj në Këshillin e Investimeve: Ndërveprimi bashki-biznes rrit transparencën dhe zhvillim...

Play Video

Denaj në Këshillin e Investimeve: Ndërveprimi bashki-biznes rrit transparencën

Play Video

Mblidhet Keshilli i Investimeve

Video | 2019

Play Video

Qeveria synon qe rritja ekonomike te vazhdoje ne 4 %

Play Video

Investimet, Denaj: Presim rritje mbi 4%, në 2018 u hapën 742 kompani në fushën e teknologjisë

Play Video

Ora News - Qeveria pret rritje ekonomike?

Play Video

Fiskalizimi, Denaj: Projektligji do të sigurojë të dhënat në kohë reale

Play Video

“Fiskalizimi” do te jete falas per biznesin e vogel

Play Video

Deklarimet online, biznesi ka 2 javë kohë për vërejtjet

Play Video

Ora News - Përmirësim i klimës së biznesit, Denaj: Do rishikojmë numrin e lejeve dhe të licencave

Play Video

RTV Ora - Denaj: Ja pesë problematikat e konstatuara me regjistrimin e pronësisë në Shqipëri

Play Video

Nis konsultimi publik per projektligjin e fiskalizimit | ABC News Albania